Az öltöző

Az öltöző

T_G

In English: The Locker Room 

Anna Goldwin Londonban élt 24 éve, születése óta. Rendszeresen járt konditerembe, mert vigyázott az alakjára. Már régóta a “Body-breaker” szalonba járt. Bár elég drága hely volt. Kizárólag nők jártak ide. Két öltözőkabin várta a látogatókat. Mindenkinek külön nagy szekrénye volt, ahol a tréningruháit tarthatta. A gépek szinte újak, és sokfélék voltak. Most is edzeni jött. Ahogy kinyitotta  az egyik öltözőkabint, meglepetten tapasztalta, hogy fekete ruhák vannak benne. Megnézte a másik kabint, az üres volt. Valaki trehány módon itt hagyta a ruháit ahelyett, hogy a szekrényébe tette volna, gondolta mérgesen.

– Haló! Van itt valaki? Valaki itt hagyta a ruháit!

Mondta jó hangosan, de nem válaszolt senki. Nagyon korán volt, mint általában amikor jönni szokott. Az edzőterem alkalmazottja is hallótávolságon kívül lehetett, mert nem jelentkezett a hívására. Jobban megnézte a ruhákat, és rájött, egy arab nő fátylára talált. Elgondolkozott. Nem emlékezett rá, hogy akár a vendégek, akár az alkalmazottak között, arabot látott volna. Pláne nem fátyolban. Körbejárt, és sehol nem látott senkit. Hol lehet az alkalmazott? Itt kellene hogy legyen, de nincs sehol. Egyedül volt. Elkezdte vizsgálni a ruhákat. Teljes szett volt. Alsó és felső ruházat, cipő, fátyol, és kesztyű. Mi lenne, ha felpróbálnám, gondolta, és levetkőzött. Az első darab egy bokáig érő fekete bugyi volt, amit a derekánál meg kellett kötni. A második egy hosszú ujjú, térdig érő ing, szintén fekete. Aztán egy fekete térdharisnya jött, amire a bugyit rá kellett húzni, és alul is megkötni. Felpróbálta a csaknem térdig érő cipőt, végig fűzve a cipőfűzőt. Pont jó volt a lábára. Aztán belebújt a fekete földig érő abajába, és fejére tekerte a hidzsábot. Felvette a háromrétegű niqabot, és az arca elé kötötte. Belebújtatta a kezeit a fekete kesztyűkbe, és a szemei elé húzta a niqab rétegeit. Látott már erről Youtube videót, így nem volt nehéz beöltözni neki. Odament a tükörhöz, és belenézett. Egy fátyolos arab nő nézett vissza rá. Nem vette észre, hogy az egyik öltözőszekrény ajtaja kinyílik, és egy fiatal arab asszony lép ki belőle. Óvatosan belépett a kabinba, ahol Anna levetett ruhái hevertek, és elkezdett felöltözni. Miközben Anna továbbra is a tükörben nézegette magát, ő felvette Anna ruháit. Anna valami hangot hallott, és riadtan megfordult. Ott állt előtte az arab asszony az ő ruháiban.

– Hát te ki vagy? És miért vetted fel az én ruháimat?

Kérdezte tőle Anna.

– Ezt én is kérdezhetném tőled, de jobb ez így. Lefizettem az alkalmazottat, így ketten vagyunk. Tudtam hogy te jössz, az alkalmazott mondta, hogy te szoktál az első lenni. Tudod el akartam válni a férjemtől, de ahhoz kötötte a válást, hogy találjak valakit magam helyett. Hát most találtam!

Mondta az arab nő mosolyogva.

– Micsoda?

Döbbent meg Anna, és megpróbálta levenni a fátylat, de a nő egy spray-al az arcába fújt valamit, amitől elgyöngült, és le kellett ülnie. Csak nézte a nőt a fekete szöveteken keresztül, de sem mozdulni, sem beszélni nem tudott. Egy arab férfi jött be, és megkérdezte:

– Ő az?

– Igen! A spray hatása egy óráig hat, addig kiviheted a repülőtérre. Te pedig élj boldogan, te arab asszony. A férjed hazavisz, és nem hinném, hogy valaha is elenged. Jól mondta az alkalmazott. Tényleg hasonlítasz rám, így nem lesz nehéz a helyedbe lépnem, de igyekezzünk, mert nemsokára jönnek a vendégek, akiknek szólt, hogy ma később nyitnak.

A férfi besegítette Annát egy autóba, és hamarosan egy kis repülőben ült leszíjazva, repültek új otthona felé, és ő nem tehetett semmit ellene. A szer hatása lassan elmúlt, de a szájába nyomott gumilabda miatt nem tudott beszélni. Bár úgy sem hallotta volna senki. Csak ketten voltak a “férjével”, aki a gépet vezette, és odaszólt hozzá:

– Nem lesz rossz sorod, ha engedelmeskedsz. Arra hogy megszöksz, ne is gondolj! Te már az enyém vagy. Hazaérve önként, vagy erőszakkal, de muzulmánná teszlek, és a feleségemmé. Viseled a fátylat állandóan, kiszolgálsz engem, és vezeted a háztartást. Gyerekeket szülsz majd, de semmiben nem szenvedsz majd hiányt. Elég gazdag vagyok, hogy akármekkora családot eltarthassak.


2 thoughts on “Az öltöző

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s